Language select: DE EN
Cocktail Quick Search:

over 14,400 recipes with knowledge for professionals and amateurs

vFridge
Back to drink overview ➜

General Information

  • Category: Egg-Nogg
  • Occasion: Vormittag
  • Season: ganzjährig
  • Flavor: cremig; halb süß

Ingredients (alcoholic)

  • 25 cl Whisk(e)y (Bourbon)

Ingredients (non-alcoholic)

  • 5 Ei(er) (weiß)
  • 5 El Zucker
  • 5 Ei(er) (gelb)
  • 5 El Zucker
  • 25 cl Sahne
  • 5 El Zucker
  • 20 cl Milch

Set

  • 1 Prise Muskatnußpulver

Preparation

  • Preparation: Aufschlagen
  • Glass: Old Fashioned, klein
  • Hint: Das Eiweiß unter zugabe von Zucker Aufschlagen, bis der Eischnee glänzt. Die Sahne unter zugabe von Zucker Aufschlagen. Eigelb mit Zucker und Bourbon verrühren, den Eischnee und die Schlagsahne vorsichtig unter Rühren sowie die Milch einrühren.
  • Hint: Auf die Gläser verteilen und 4 Stunden kalt stellen. 15.4.2004

Login / Register



Recommended Pages

Drink-Generator

Enter the ingredients, which are to be included in the drink (Add with Enter key):

For more functions register your premium membership!
Opportunity:
Taste:
Season:
Mixed-/Mix category:
Number of persons:

Advanced drink search

Business Directory